Vakantie in Zeeland

Vakantiehuizen voor 10 personen in Zeeland

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor 10 personen in Zeeland? Wij hebben ruim 75 vakantiewoningen beschikbaar voor minimaal 10 personen. Naast particuliere vakantiehuizen zijn er ook diverse mogelijkheden op vakantieparken direct aan de Zeeuwse kust.

Bekijk vakantiehuizen

10-persoons vakantiehuizen in Zeeland

De hieronder getoonde vakantiehuizen voor 10 personen hebben allemaal minimaal 5 slaapkamers, meerdere badkamers en zijn van alle gemakken voorzien. Naast een verblijf tijdens één van de schoolvakanties in 2024 zijn deze grotere vakantiehuizen ook uitermate geschikt voor het organiseren van een familieweekend in Zeeland. Je vindt de particuliere vakantiehuizen door de hele provincie zoals in Scherpenisse, Colijnsplaat, Zoutelande en Arnemuiden. 

Vakantiehuis voor 10 personen op een vakantiepark

Naast particuliere vakantiehuizen zijn er ook op verschillende vakantieparken in Zeeland mogelijkheden voor 10 personen of meer. Je vindt deze parken op korte afstand van de zee in Domburg, Kamperland, Nieuwvliet en Cadzand-Bad. Maakt de afstand tot zee niet zoveel uit? Bekijk dan onze vakantiehuizen voor 10 personen in Bruinisse of Tholen. ​​​​Voor ieder gezelschap is er een geschikt vakantiehuis in Zeeland te vinden.