Vakantie in Zeeland

Vakantiehuizen Kamperland

Op vakantie in Kamperland? Vindt hier het geschikte vakantiehuis in het grootste dorp op Noord-Beveland. Met meer dan 150 vakantiehuizen, appartementen en diverse vakantieparken aan de kust vind je hier gemakkelijk een vakantieverblijf in Kamperland.

Bekijk vakantiehuizen

Particulier vakantiehuis huren in Kamperland

Kamperland is het grootste dorp op het eiland Noord-Beveland en wordt omringd door de kust, het Veerse meer en de Oosterschelde. Een vakantiehuis huren in Kamperland is geliefd bij watersporters en gezinnen die op zoek zijn naar een fijne plek om vakantie te vieren in Zeeland. 

Met meer dan 150 vakantiewoningen in Kamperland hebben wij voor iedereen een passende accommodatie beschikbaar. Ben je op zoek naar rust en ruimte? Kies dan voor een particulier vakantiehuis. Voor gezinnen die op zoek zijn naar extra faciliteiten voor de kids zijn de diverse vakantieparken in Kamperland aan te bevelen. Zo vind je hier onder andere de parken Beach Resort of de Banjaard, beide op korte afstand van zee.

Zoek je liever een vakantiewoning in de buurt van het Veerse Meer? In de Uithaven hebben wij diverse luxe appartementen met zicht op de haven beschikbaar. Ook op het water zelf hebben wij een beperkt aantal waterlodges beschikbaar, geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Vindt hieronder een geschikt vakantieverblijf in Kamperland.